Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Андријана Кухар

Андријана Кухар

Андријана Кухар
ФЕИТ, Карпош 2 бб, п. фах 574, 1000 Скопје
Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: 3099108

Институт

Електроника:

Образование:

  1. BSc (2006, ФЕИТ-Скопје)
  2. MSc (2010, ФЕИТ-Скопје)
Дејства на документ