Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Атанас Илиев

Атанас Илиев

Атанас Илиев

Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: 02 3099 132

Образование:

  1. PhD 2003 - Електротехнички факултет - Скопје
  2. МSc 1993 - Eлектротехнички факултет - Скопје
  3. BSc 1987 - Електротехнички факултет - Скопје

Работно искуство:

2008 - Вонреден професор 
2003 - 2008 Доцент 
1994 - 2003 Асистетнт 
1987 - 1994 Помлад асистент

Дејства на документ