Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Христијан Ѓорески

Христијан Ѓорески

Христијан Ѓорески

Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: +389 2 3099 177

Образование:

  1. PhD(2015/ Меѓународна Постдипломска Школа Јожеф Стефан, Љубљана, Словенија)
  2. MSc(2011/ Меѓународна Постдипломска Школа Јожеф Стефан, Љубљана, Словенија)
  3. BSc(2010/ Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Факултет за електротехника и информациски технологии-Скопје)

Работно искуство:

(2018- )    - Доцент, Факултет за електротехника и информациски технологии, Скопје, Македонија

(2016-2017) - Подокторски истражувач, Сасекс Универзитет, Обединетото Кралство

(2015-2016) - Истражувач, Јожеф Стефан Институт, Љубљана, Словенија

(2010-2015) - Асистент истражувач, Јожеф Стефан Институт, Љубљана, Словенија

Дејства на документ