Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Маргарита Гиновска

Маргарита Гиновска

Маргарита Гиновска

Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: +389 2 3099 174

Образование:

  1. PhD (2002, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Природно-математички факултет, Институт за физика, Скопје
  2. MSc (1997, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Природно-математички факултет, Институт за физика, Скопје
  3. BSc (1990, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Природно-математички факултет, Институт за физика, Скопје

Работно искуство:

(2003 - ) Електротехнички факултет, Скопје, доцент 
(1998-2003) Електротехнички факултет, Скопје, асистент 
(1990-1998) Електротехнички факултет, Скопје, помлад асистент

Дејства на документ