Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Математика и Физика

Математика и Физика

Редовни професори

Соња Геговска-Зајкова

Катерина Хаџи-Велкова Санева

Вонреден професор

Билјана Јолевска-Тунеска

Вонредни професори

Билјана Начевска-Настовска

Лихнида Стојановска-Георгиевска

Вонреден професор

Доценти

Сања Атанасова

доцент