Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Невенка Китева Роглева

Невенка Китева Роглева

Невенка Китева Роглева

Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: 00389 2 3099 135

Работно искуство:

2005 - сега Помлад асистент, Факултет за електротехника и информациски технологии, Универзитет “Св. Кирил и Методиј”, Скопје. 

2004 Електротехнички факултет, Институт за електроенергетика – Скопје. 
Демостратор на предметите: Автоматизација на електрични централи и разводни постројки, Проектирање на електрични централи и разводни постројки, Менаџмент. 

2002 Електротехнички факултет во Росток, Германија. 
Mоделирање и анализа на ХЕЦ „Тиквеш“ со помош на софтверскиот пакет MATLAB/Simulink.

Дејства на документ