Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Петар Крстевски

Петар Крстевски

Петар Крстевски

Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: +389 2 3099 122

Образование:

  1. 1. PhD (2018, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Факултет за електротехника и информациски технологии, Скопје)
  2. 2. MSc (2012, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Факултет за електротехника и информациски технологии, Скопје)
  3. 3. BSc (2010, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Факултет за електротехника и информациски технологии, Скопје)

Работно искуство:

(2018 - ) Факултет за електротехника и информациски технологии, Скопје, доцент 
(2016 - 2018) Факултет за електротехника и информациски технологии, Скопје, помлад асистент 
(2012 - 2016) Факултет за електротехника и информациски технологии, Скопје, соработник докторанд

Дејства на документ