Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Софија Богданова

Софија Богданова

Софија Богданова

Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: + 389 2 30 99 109

Институт

Електроника:

Образование:

  1. PhD-EТФ-Скопје 1995, MSc ЕТФ_Белград1985, BSc EMF-Skopje1969

Работно искуство:

ЕТФ-Скопје од 1969 до сега

Дејства на документ