Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Стопанство Огласи и јавни повици Известување за доделување на договор

Известување за доделување на договор

Поврзано со Огласот за набавка на Паметни броила на потрошувачка на електрична енергија во домаќинствата за потребите на проектот “PV-ESTIA” од 04.06.2018