Лични алати
Пријави се

Оглас за стипендирање

Рок за аплицирање до 5.12.2018

stepup2.jpg

 

Програмата за стипендирање на Талент бизнис инкубаторот СТЕП-АП е наменета за млади бизнис таленти и има цел да обезбеди развој на нивните деловни вештини и нивна интеграција кај своите идни работодавачи.

Во насока на развој и унапредување на вештините потребни на компаниите во брзорастечкиот ИКТ (информациски и комуникациски технологии) сектор и во соработка со едни од најуспешните и најиновативните компании во Македонија втора година по ред објавуваме

ЈАВЕН ПОВИК

ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ 3 СТУДЕНТИ/КИ