Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Центар за кариера Соопштенија од Центарот за кариера Работилница „Кариера во ЕВН“

Работилница „Кариера во ЕВН“

Објавено на 11.4.2019

Во понеделник - 15.04.2019 од 13 до 14:30 часот ЕВН ќе одржи работилница „Кариера во ЕВН“. Работилницата ќе се одржи во салата за состаноци на ФЕИТ. Се покануваат студентите од енергетските насоки да присуствуваат на настанот.