Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2017

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2017

кога 16.06.2017.
од 18:00 до 22:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

 

rolled_up_diploma.jpg

СООПШТЕНИЕ

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2017

 

 

Промоцијата на студентите кои дипломирале и магистрирале во изминатата година ќе се одржи на 16.6.2017 година (петок) во попладневните часови, во Македонскиот народен театар во Скопје.

Точното време на одржување на промоцијата ќе биде објавено на веб страницата на Факултетот.

 

 

Од Факултетот за електротехника и информациски технологии - Скопје