Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Документи Формулари

Формулари

Интерен лист за запишување на предмети во зимски/летен семестар од втор циклус (магистерски студии) во учебната 201_/201_ година

Интерен пријавен лист за запишување на студенти на втор циклус на студии на Факултетот за електротехника и информациски технологии

Формулар – Признавање на кредити

Пријава за изработка на магистерски труд со пропратно писмо

Прилог кон пријавата за изработка на магистерски труд – образложение, план, литература

Формулар – Барање за формирање на комисија за одбрана на магистерски труд

Упатство за изработка на CV (од веб-страница да се превземе)

Формулар за достава на мислење по пријава за изработка на магистерски труд

Барање за продолжување на рок за одбрана на магистерски труд

Насловна корица на магистерски труд

Постапка за пријавување и запишување на студенти на II циклус на студии и одбрана на магистерски труд

Упатство за изработка на CV

Потврда за испит

ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител
 
ТЕРМИНИ ЗА КОНСУЛТАЦИИ НА НАСТАВНИОТ КАДАР НА ФЕИТ

Termini.jpg

Студентски сервис iKnow

iKnowUKIM.jpg

ФЕИТ во социјалните мрежи
Календар
април
« април 2017 »
повтсрчепесане
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Приемни термини во Деканат
  • Приемниот термин за студенти на Деканот е во вторник и четврток од 11:00 - 12:00 часот.
    Приемот кај Деканот претходно се закажува кај Техничкиот секретар, на 02/3099191 или на tehsekretar@feit.ukim.edu.mk.
  • Приемниот термин за студенти на Продеканот за наука е во понеделник од 10:00 - 12:00 часот.
  • Приемниот термин на Продеканот за настава е во вторник и четврток од 11:00 - 13:00 часот.
  • Примениот термин на Продеканот за финансии е во среда и четврток од 9:00 - 11:00 часот.