Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Огласна табла Распоред на часови во зимскиот семестар за учебната 2017/2018 година

Распоред на часови во зимскиот семестар за учебната 2017/2018 година

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ ЗА СТУДИСКАТА ПРОГРАМА

Проектен менаџмент (05-ПМ)

Втор циклус студии (магистерски студии) - I уписен рок - зимски семестар 2017/2018 година

НАСТАВЕН ПРЕДМЕТ

НАСТАВНИК

Термин 1

Просторија

1.

Водење во проекти,менаџмент и претприемништво

Проф.д-р Невенка Китева Роглева

Понеделник 18.00-20.00

109

2.

Проектен менаџмент

Проф.д-р Вангел Фуштиќ

Вторник 18.00-20.00

211

3.

Менаџмент на ризик

Проф.д-р Вангел Фуштиќ

Среда 18.00-20.00

212

4.

Проектна анализа

Проф.д-р Атанас Илиев

Четврток 18.00-20.00

109