Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите Повик за пријавување на интензивни постдипломски студии во САД

Повик за пријавување на интензивни постдипломски студии во САД

Објавено на 30.11.2017 година
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ

Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
Студентски правобранител