Лични алати
Пријави се
Трага: Дома II Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Пријавување испити од втор циклус студии (ЕКТС генерации 2008-2012) за августовска/септемвриска испитна сесија 2015 година

СООПШТЕНИЕ - Пријавување испити од втор циклус студии (ЕКТС генерации 2008-2012) за августовска/септемвриска испитна сесија 2015 година

Објавено 17.08.2015

С О О П Ш Т Е Н И Е

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА АВГУСТОВСКА/СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

(магистерски студии – ЕКТС генерации 2008-2012)

 

Пријавување на испити за августовска/септемвриска испитна сесија за студентите од втор циклус студии - магистерски студии ќе се врши

од 21.08 до 26.08.2015 год.

 

Пријавувањето е во сандачињата пред Службата за студентски прашања според бројот на студиската програма.

За пријавување на испит потребна е пријава со захефтана уплата од 50,оо ден. за администра­тивна такса (уплатницата да се захефта на местото обележано за таксена марка).

По овој рок студентите може да пријават испит со надомест од 400,00 ден.

 

Скопје, 17.08.2015 год.

Служба за студентски прашања при ФЕИТ