Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Безжична мрежа на ФЕИТ

Безжична мрежа на ФЕИТ

Почитувани колеги,

Ве известуваме дека на ФЕИТ е поставена безжична мрежа која што исто така може да се користи од страна на сите активни студенти на ФЕИТ. Автентификацијата се врши преку Вашите е-маил адреси и соодветната лозинка (На пр. корисник: kti22012@feit.ukim.edu.mk и Вашата лозинка). За повеќе информации за студентскиот е-маил сервис посетете го следниов линк http://www.feit.ukim.edu.mk/studenti/tekovni-soopshtenija-za-studentite/izviestuvanjie-za-studientski-mail-siervier.

Името на безжичната мрежа е bm-feit. Во прилог се дадени упатства за поставување на безжичната мрежа за некои оперативни системи како и помошната програма SecureW2.

Со почит,
ФЛАОП

Упатство за поставување на безжичната мрежа на ФЕИТ /Android 4

Упатство за поставување на безжичната мрежа на ФЕИТ /Windows 7

Упатство за поставување на безжичната мрежа на ФЕИТ/Windows XP

SecureW2

Отворен ден на ФЕИТ

od3.png

ISO 9001:2008

Календар
мај
« мај 2017 »
повтсрчепесане
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031