Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости

Новости

Промоција на програмата за размена ERAZMUS MUNDUS

Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје ве поканува на промоцијата на програмата за размена на студенти - ERAZMUS MUNDUS, наменета за техничките факултети.

повеќе…

Дејства на документ