Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување ИАЕСТЕ Онлајн Саем на Кариера

ИАЕСТЕ Онлајн Саем на Кариера

Објавено 03.11.2014

OnlineCareerFair2014.png

ИАЕСТЕ Онлајн Саемот на Кариера се одржува од 03.11.2014 до 14.11.2014 на официјалната веб страна на настанот.

Ова е голема можност сите студенти и дипломци од ФЕИТ, да разгледаат виртуелни штандови на голем број водечки фирми од сите области на инженерството со потекло од Централна и Западна Европа и да остават свое CV со можност за работа/пракса.

Сите дополнителни информации во врска со настанот можат да се најдат и на  Facebook страната на саемот.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ