Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје објавува оглас за ангажирање на Електроинженер

ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје објавува оглас за ангажирање на Електроинженер

Објавено 22.06.2017

 

elizgradba.jpg

ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје

објавува оглас за ангажирање на:

Електроинженер

 

Друштво за проектирање, инженеринг и промет ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ експорт-импорт Скопје има потреба од вработување на Електроинженер (една позиција), со ВСС Факултет за електротехника и информациски технологии.

Задолжително е поседување на возачка дозвола Б категорија и познавање на Микрософт Офис.

Заинтересираните лица да испратат кратка биографија со контакт телефон на eizgradba@gmail.com, и истите ќе бидат контактирани. За повеќе информации на контакт телефон 070/279-792

Рок за аплицирање: 15.07.2017 година