Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Компанијата Allocate Software огласува три слободни работни позиции

Компанијата Allocate Software огласува три слободни работни позиции

Рок на аплицирање: до 15 февруари 2015

Allocatelogo.jpg

Компанијата Allocate Software огласува три слободни работни позиции

 

Компанијата Allocate Software е англиска ИТ компанија која има потреба од вработени од области кои се изучуваат на Факултетот за електротехника и информациски технологии.

Во прилог се описите на работните позиции:

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ