Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Oглас за ангажирање на Помошник планер - Администратор за техничка документација во Цементарница Усје АД - Скопје

Oглас за ангажирање на Помошник планер - Администратор за техничка документација во Цементарница Усје АД - Скопје

Рок на аплицирање: до 08.02.2016

titan.jpg
Цементарница УСЈЕ АД Скопје

ГРУПАЦИЈА ТИТАН

објавува оглас за ангажирање на:

Помошник планер - Администратор за техничка документација

(2 извршители)

во одделението за Техники на одржување во Погонот за одржување околу складирање, систематизација и архивирање на техничка документација на одредено време.

Во прилог е целосниот оглас:

 

Рок на аплицирање: до 08.02.2016