Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за работа во ЛОГИНГ Електроникс ДОО Скопје

Оглас за работа во ЛОГИНГ Електроникс ДОО Скопје

Објавено на 14.02.2018 година

logingelectronics.jpg

Логинг Електроникс бара личност која знае да им помогне на нашите купувачи, а во овој наш свет на технологијата сака да научи многу повеќе од тоа што сте сонувале.

Повеќе за работната позиција „Мултимедија, Техничко Лице за Продажба" како и за условите и начинот на аплицирање ќе најдете на нашата веб-страница www.loging.mk.

Самата апликацијата пополнете ја на следниот линк http://www.loging.mk/118/JobApplication

Потребни квалификации:

 • ССС - Електротехничко училиште
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Основно познавање на производите на ЛОГИНГ Електроникс
 • Работа со компјутери и познавање на MS Office пакетот
 • Познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б категорија

Личен профил:

 • Вродена желба за учење и само учење
 • Комуникативност, динамичност и флексибилност
 • Прецизност, сигурност
 • Менаџирање со време, почитување на рокови
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Позитивен став

Ве молиме аплицирајте со пополнување на апликација преку следниот линк

http://www.loging.mk/118/JobApplication