Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за работa во Логинг Електроникс

Оглас за работa во Логинг Електроникс

Објавено 13.03.2014

loging_el.jpg

  • 1.

Надворешен соработник за анализа на податоци и развој на маркетинг стратегија согласно Google analytics

Логинг Електроникс бара креативна личност за која маркетингот е прекрасна алатка за генерирање резултати, а воедно ќе има слобода, работа и личен комфор.

"Успешната продажба да биде Ваша мотивација за поголема лична сатисфакција, а заедничките цели наш обостран интерес."

Повеќе за работната позиција  „Надворешен соработник за анализа на податоци и развој на маркетинг стратегија согласно Google analytics" како и за условите и начинот на аплицирање ќе најдете на веб-страницата www.loging.mk

  • 2.

Техничко лице за продажба

Логинг Електроникс бара личност која знае да им помогне на купувачите во овој наш свет на технологијата и сака да научи многу повеќе од тоа што сонувал.

Повеќе за работната позиција „Техничко лице за продажба" како и за условите и начинот на аплицирање ќе најдете на веб-страницата www.loging.mk

  • 3.

Раководител на техничка поддршка

Логинг Електроникс бара комуникативна личност која знае што се рокови. Ефективната дијагностика, топлиот збор и позитивната енергија се алатките кои ќе ги користи за решавање на најголем дел од проблемите.

Повеќе за работната позиција „Раководител на техничка поддршка" како и за условите и начинот на аплицирање ќе најдете на веб-страницата www.loging.mk

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ