Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во ЕЛИН БИЛД КОМПАНИ ДООЕЛ Скопје

Оглас за вработување во ЕЛИН БИЛД КОМПАНИ ДООЕЛ Скопје

Објавено на 06.06.2018 година

 

Друштво за градежништво , промет и услуги ЕЛИН БИЛД КОМПАНИ  ДООЕЛ  Скопје има потреба од вработување на Електроинженер (една позиција), со ВСС Факултет за електротехника и информациски технологии.

Задолжително е познавање на Микрософт Офис.

Заинтересираните лица да испратат кратка биографија на маил elinbild.office@gmail.com.

За повеќе информации на контакт телефон 070 967 385 или 02 2779 306.