Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Испекциско тело ИТИС - за сите енергетски насоки

Оглас за вработување во Испекциско тело ИТИС - за сите енергетски насоки

Објавено на 01.03.2018 година

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ