Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во компанијата DMS

Оглас за вработување во компанијата DMS

Објавено 10.03.2015

DMS (Dynamic Massaging System), информациско – комуникациска компанија со седиште во Скопје чија главна дејност е изработка на веб базирани решенија има потреба од :

Senior Developer

Потребно е:

 • Водење на девелоперски тим
 • Дизајнирање и архитектура на системи
 • Изработка на квалитетни софтверски решенија
 • Унапредување на девелоперскиот процес
 • Заеднички развој и напредок на тимот

Услови за кандидатот :

 • Минимум 2-5 годишно искуство со PHP и MySQL
 • Искуство со AJAX/HTML5/XML/CSS/JS/OOP
 • Познавање на Eclipse, MVC Frameworks, Git, SVN
 • Академско образование и искуство со проекти
 • Пожелно познавање Linux
 • Задолжително познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини и спремност за тимска работа

Нудиме :

 • Соодветна и редовна заработувачка
 • Флексибилно работно време
 • Современи услови за работа

Апликациите вклучувајќи CV, мотивационо писмо и пропратни документи (дипломи, сертификати, препораки) пратете ги на email : career@dms.mk.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ