Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во компанијата ИтЛогистика

Оглас за вработување во компанијата ИтЛогистика

Објавено 02.11.2015

itlogistics.jpg

Компанијата ИтЛогистика има потреба од:

  1. Senior Web developer и Web administrator со искуство од најмалку 1 година со e-commerce web страни, како и искуство со API интеграција.
  2. Web дизајнер со искуство со web дизајнирање најмалку една година.

Пратете го вашето CV на hr@itlogistics.com.mk

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ