Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во компанијата Kessler

Оглас за вработување во компанијата Kessler

Објавено 28.01.2016

kessler.jpg

Компанијата KESSLER огласува слободни работни позиции

 

Германската компанија Кеслер ќе отвори центар за истражување и развој и фабрика во Македонија и има потреба од вработени од области кои се изучуваат на Факултетот за електротехника и информациски технологии.

Во прилог се описите на работните позиции:

Рок на аплицирање: до 29.02.2016

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ