Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во компанијата Маргенто

Оглас за вработување во компанијата Маргенто

Објавено 25.05.2016

margento.png

 

Компанијата Маргенто огласува слободни работни позиции


Маргенто е компанија која се бави со истражување и развој на хардверска и софтверска опрема како и со имплементација на мобилни трансакциски системи. Компанијата има потреба од студенти/инженери-програмери за работните позиции со опис даден во прилог:


 

Пријави со опис на вашиот интерес и знаење испратете на:

evelina.turk@margento.com

Margento R&D d.o.o.

Gosposvetska 84

2000 Maribor

www.margento.com

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ