Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Логинг Електроникс

Оглас за вработување во Логинг Електроникс

Објавено на 2.4.2019

copy_of_logingelectronics.jpg

 

Логинг Електроникс бара eнергична и упорна личност која за изговори не знае, а има константа желба за напредување и усовршување преку учење од најдобрите светски специјалисти. Сакате да работите и стварате во Македонија.

Придружете ни се!

Повеќе за работната позиција позиција „ПРОДАЖЕН ИНЖЕНЕР ЗА МЕРНА ОПРЕМА" КАКО И ЗА условите и начинот на аплицирање ќе најдете на нашата веб-страница на следниов линк http://www.loging.mk/116/Rabotni_mesta/Content.

Задолжително пополнете ја апликацијата за работа која се наоѓа на следниот линк http://www.loging.mk/118/JobApplication.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ