Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Средно општинско стручно училиште Илинден, општина Илинден

Оглас за вработување во Средно општинско стручно училиште Илинден, општина Илинден

Објавено 04.12.2015

Средното општинско стручно училиште Илинден, oпштина Илинден има потреба од професор по стручните предмети од областа на електротехниката.

 

Потребни квалификации:

Дипломиран инженер по електротехника и информациски технологии (ЕТФ/ФЕИТ);

Насока: КТИА/КСИА/КСИАР;

Со и без работно искуство.

Пожелно е со педагошко-психолошка и методска доквалификација;

Повеќе за Средното општинско стучно училиште Илинден, општина Илинден ќе најдете на  http://www.sosuilinden.edu.mk/

Начин на аплицирање:

Контакт: Зоран Арсовски

тел: 075407436

e-mail: zoranarsovski2000@yahoo.de