Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Жито Лукс

Оглас за вработување во Жито Лукс

Објавено на 17.12.2018

copy9_of_image001.jpg

 

Жито Лукс е најголемиот произведувач од мелничарската индустрија во нашата земја која што располага со два производствени капацитети. Едниот е пекарата која што се наоѓа во населбата Шуто Оризари а другиот комплекс е Мелница која што е лоцирана во населбата Аеродром. Во моментот имаме отворена позиција  (полно работно време) Електро инженер во Оддел одржување во погонот Пекара – Шуто Оризари. Имаме потреба од амбициозен млад инженер на кого што производството – одржувањето би му било предизвик за остварување на своите амбиции. Работното место е со можност и за кариерен развој .

Сите заинтересирани можат да испрата свое CV и на адресата hr@zitoluks.com.mk.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ