Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Жито Лукс АД Скопје

Оглас за вработување во Жито Лукс АД Скопје

Рок на аплицирање: до 20 декември 2014

zito_luks_logo.png

Жито Лукс АД Скопје, водечка компанија од областа на производство на храна има потреба од дипломиран Електроинженер за потребите на Секторот за производство – Мелница.

ПОТРЕБНИ УСЛОВИ:

  • Кандидатите треба да имаат завршен VII степен на стручна подготовка – Електротехнички факултет од соодветна насока
  • Стратешко размислување, креативност, амбициозност, мотивираност, аналитички и комуникациски вештини
  • Способност за работа под притисок и исполнување на дадените рокови
  • Без работно искуство
  • Одлично познавање на англискиот јазик
  • Одлични компјутерски вештини (Excel, Word, Power Point)

КОМПАНИЈАТА НУДИ:

  • Динамична работна средина
  • Oбука за автоматизиран процес на мелење на пченица и производство и пакување на пченични производи на опрема BUHLER.
  • Унапредување на работното искуство и постојано зголемување на одговорностите
  • Можност за професионален развој

Кандидатите треба да испратат кратка биографија (CV) на англиски јазик, не подоцна од 20 декември , на следната адреса: Жито Лукс АД Скопје, „Македонско-косовска бригада“ 44, 1000 Скопје; до дивизија за човечки ресурси, со назнака „Апликација за работа“, или алтернативно да испратите e-пошта на: hr@zitoluks.com.mk. Само најтесниот круг на кандидати ќе бидат контактирани. Сите апликации ќе бидат третирани со доверливост.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ