Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Работа во ЕИН-СОФ

Работа во ЕИН-СОФ

Објавено 25.03.2015

EinsofLOGO.jpg

Друштвото за информациони системи ЕИН-СОФ ДООЕЛ Скопје има потреба од кандидати со познавање на следните технологии (.NET; .NET MVC; C++; Java; PHP) и ги поканува студентите на ФЕИТ да аплицираат за работни позиции објавени на следниот линк: Careers .

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат бараните услови наведени во огласите.

Заинтересираните кандидати потребно е  да аплицираат online на следниот линк apply for job или да испратат e-mail со назнака “да се наведе работна позиција за која што се аплицира” и CV на англиски јазик на  hroffice@ein-sof.com .

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ