Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла Информација за студентите кои го презапишуваат предметот Основи на електротехника 1

Информација за студентите кои го презапишуваат предметот Основи на електротехника 1

Објавено на 21.09.2017 година

СООПШТЕНИЕ

 

Студентите кои повторно го запишуваат предметот Основи на електротехника 1, може да ја следат наставата од овој предмет заедно со студентите кои го слушаат предметот Основи на електротехника кај истите предметни наставници кај кои го слушале предметот минатата година.

 

 

 

Скопје,21.09.2017 година                                                                    Служба за студентски прашања на ФЕИТ                   

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ