Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси

Студентски пракси

Оглас за пракса во Артисофт

Рок за аплицирање до 20.2.2019

повеќе…

Платена пракса во Ассеко СЕЕ

Рок за пријавување до 11.10.2018

повеќе…

Пракса во Монета- MoneyGram

Објавено на 12.07.2018 година

повеќе…

Оглас за практикантска работа во ОКТА

Рок за аплицирање до 28.06.2018 година

повеќе…

Оглас за пракса во Sample Solutions

Објавено на 27.04.2018 година

повеќе…

Оглас за пракса во Essence code

Објавено на 23.04.2018 година

повеќе…

Оглас за практикантска работа во ОКТА

Рок за аплицирање до 21.03.2018 година

повеќе…

Оглас за практикантска работа во ЕВН

Рок за аплицирање до 10.04.2018 година

повеќе…

Пракса во ITCrowd

Објавено на 13.03.2018 година

повеќе…

Платена пракса во Ассеко СЕЕ

Рок за аплицирање до 09.03.2018 година

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ