Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите

Соопштенија

Најава за „RoboMac 2019”

Рок за аплицирање до 10.3.2019

повеќе…

Конкурс за млади уметници

Рок за аплицирање до 24.10.2018

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ