Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Пролетен хепенинг за студентите од прва година

Пролетен хепенинг за студентите од прва година

Објавено 28.04.2017
кога 04.05.2017.
од 11:00 до 15:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 

 

ukimlogo.jpg

 

 

На 04.05.2017 година (четврток) на Средно Водно, ќе се одржи пролетен хепенинг за студентите од прва година на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје.

Студентите од прва година се ослободени од редовните обврски.

Студентите треба да бидат присутни на паркингот пред хотелот на Средно Водно во 11,00 часот.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ