Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Прв академски час на студентите од генерацијата 2017/2018

Прв академски час на студентите од генерацијата 2017/2018

кога 15.09.2017.
од 10:00 до 12:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

Slide1.JPG

 

 

Првиот свечен час за студентите од генерацијата 2017/2018, запишани на прв циклус студии, ќе се одржи на 15.9.2017 (петок) во 10 часот во Амфитеатарот на ФЕИТ.


Наставата во зимскиот семестар започнува од 18.9.2017 (понеделник).


Распоредот на часови по предметите од зимскиот семестар ќе биде објавен на 15.9.2017 (петок).