Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите Прв академски час на студентите од генерацијата 2018/2019

Прв академски час на студентите од генерацијата 2018/2019

кога 01.10.2018.
од 12:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

copy_of_Pokanaprvshkolskicas2018.jpg

 

Првиот свечен час за студентите од генерацијата 2018/2019, запишани на прв циклус студии, ќе се одржи на 1.10.2018 (понеделник) во 12 часот во Амфитеатарот на ФЕИТ.


Наставата во зимскиот семестар започнува од 1.10.2018 (понеделник).

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ