Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Тековни соопштенија за студентите СООПШТЕНИЕ - Продолжен рокот на заверка на зимски и упис на летен семестар

СООПШТЕНИЕ - Продолжен рокот на заверка на зимски и упис на летен семестар

Објавено 24.01.2017

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

продолжен рокот на заверка на зимски и упис на летен семестар

 

 

Се продолжува рокот за заверка на зимскиот и упис на летниот семестар за академската 2016/2017 година за студентите од прв циклус студии до 30.1.2017 година (понеделник).

Студентите кои немаат попреченост со заверката и уписот на семестар, се замолуваат, заверката и уписот да ги извршат до петок, избегнувајќи го 25.1.2017 год., дефинираниот датум за пријавување испит за дополнителната ден сесија.

 

Скопје, 24.1.2017 година

Служба за студентски прашања на ФЕИТ