Оглас за набавка на работи за Изведба на водоснабдителен систем

Објавено: мај 17, 2021

“A real time monitoring and leakage detection and reduction system in water distribution networks – Smart Water Save”   Рок  за аплицирање до 17.06.2021 година Оглас за набавка на работи за Изведба на водоснабдителен систем Огласот е отворен до 17.06.2021 година. Референтен број: CN1-S.O 2.3-S011/TD8 Јавното комунално претпријатие Пролетер од Ресен објавува: ПОКАНА ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ...

Донација на полначница за електрични возила

Последна измена: јули 21, 2021

ФЕИТ потпиша договор со словачката компанија SEAK за донација на полначница за електрични возила со 2 втичници. Полначницата ќе биде инсталирана на паркингот на Факултетот во последната седмица во мај, 2021 година. ФЕИТ ќе соработува со компанијата SEAK и на осовременување на содржината по предметот електрични возила, како и во научно-истражувачката дејност. Повеќе информации за...

Список наградени студенти

Последна измена: мај 20, 2021

Список студенти по години кои во учебната 2019/2020 година заклучно со августовската испитна сесија постигнале вкупен просек 9 и над 9   Завршиле I студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 60 кредити Ред. бр. индекс Презиме Име СП кредити просек 1 60/2019 Мешкова Ангела ЕАОИЕ 60 10,00 2 8/2019 Ташковска...

Junior security consultant (Remote/Estonia)

Објавено: мај 11, 2021

We are recruiting on behalf of a cybersecurity startup based @ Estonia, with operations in Lithuania and Greece. The startup specialises in technical information security services, particularly in the fields of penetration testing, cloud security, web application security, code & configuration reviews, mobile application security, smart contract & blockchain security, and various other types of...