Студентска пракса во Микросам

Објавено: мај 29, 2019

За Микросам: Микросам е светски-признат лидер во производство на Роботски и ЦНЦ машини за композитни производи (carbon fiber, glass fiber, etc.). Во 29-години Микросам има инсталирано над 240 производни линии во повеќе од 40 земји во светот, како Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Израел и Кореа. Глобалните клиенти се водечки во авионска, вселенска, автомобилска, одбранбена и други индустрии, како и...

Graduate програма во Ендава

Објавено: март 15, 2019

Во Endava започна аплицирањето за овогодинешната Graduate програма. Целна група на оваа програма се студенти кои се во четврта година од студиите или се пред дипломирање....