Оглас за вработување во Логинг Електроникс

Објавено: април 2, 2019

Логинг Електроникс бара eнергична и упорна личност која за изговори не знае, а има константа желба за напредување и усовршување преку учење од најдобрите светски специјалисти. Сакате да работите и стварате во Македонија. Придружете ни се! Повеќе за работната позиција позиција „ПРОДАЖЕН ИНЖЕНЕР ЗА МЕРНА ОПРЕМА” КАКО И ЗА условите и начинот на аплицирање ќе...

ЕВН – Идната генерација

Рок на аплицирање до: 15.04.2019

Од 2006 година вработуваме млади инженери кои донесуваат свежа и позитивна енергија во компанијата и обезбедуваат супериорна услуга кон нашите корисници. Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија примарна дејност е дистрибуција на електрична енергија на територијата на целата држава. Најважната цел ни е сигурно и квалитетно снабдување на корисниците со електрична енергија. Компанијата е дел од...

Оглас за вработување во АИТОНИКС АД Скопје

Рок на аплицирање до: 16.10.2018

Job position: Entry Level Network System Assistant Valid until: 16/10/2018 Who we are AITONIX is one of the largest ICT wholesale distribution and software design company that operates on the Macedonian market and the neighboring markets as well, including Albania, Kosovo and Bulgaria. Thanks to the business principles and quality services policy, we become a key factor in...