Доделување на стипендиите од електроенергетските компании во Р. Македонија 2018 година

Датум на настан: 13.11.2018

ПОКАНА

 

Деканатот на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје

има особена чест и задоволство да Ве покани

да присуствувате на

Доделување на стипендиите од електроенергетските компании

во Р. Македонија 2018 година

(АД ЕЛЕМ – Електрани на Македонија; ЕВН – Македонија; АД МЕПСО)

Која ќе се одржи во ИНОФЕИТ

На 13.11.2018 (вторник) во 11:00 часот .

Гости на настанот ќе бидат високи претставници на компаниите.