Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2019

Датум на настан: 24.06.2019
pokanazapromocija.1.jpg
pokanazapromocija.2.jpg

СООПШТЕНИЕ

Промоција на дипломирани и магистрирани студенти 2019

Промоцијата на студентите кои дипломирале и магистрирале во изминатата година ќе се одржи на 24.06.2019година, во Македонската филхармонија во Скопје. Термините во кои треба да пристигнат дипломираните студентите, согласно бројот на диплома, е според следниот распоред:

Диплома бројВкупноВреме
ИНФО 108-109         2 18:30
I циклус 2324-2360        37 18:30
I циклус 2174-2223     50 18:30
I циклус 2224-2273       50 18:45
I циклус 2274-2323       50 19:00
II циклус 625-685       61 19:30

Список на дипломираните и магистрираните студенти кои ќе бидат промовирани на годинешната промоција:

Детална агенда, со цел да се запознаете со протоколот на свеченоста:

Ве молиме да го почитувате времето и редоследот на активностите.

Ви посакуваме убава вечер.

Деканат на Факултет за електротехника и информациски технологии во Скопје.