Свечено отворање на Студентската Конференција Енергетска Ефикасност и Одржлив Развој – СКЕЕОР 2018

Датум на настан: 04.12.2018

Со големо задоволство Ве покануваме на свеченото отварање на овогодишната Студентска Конференција Енергетска Ефикасност и Одржлив Развој – СКЕЕОР 2018.

Отварањето е со почеток во 10:00h и ќе се оддржи во амфитеатарот на ФЕИТ.

Во продолжение може да ја погледнете и агендата за СКЕЕОР 2018.

Ве очекуваме!

АГЕНДА