Златна диплома

Датум на настан: 18.06.2019
zlatnadiploma.jpg

По повод 50 години од дипломирањето на  инженерите по електротехника од

Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје

од генерациите од 1963 до 1969 година,

на 18.06.2019 вторник

Факултетот организира пригоден настан на кој ќе бидат доделени плакети – златна диплома.

Распоред на активности на
настанот:
11:00(Амфитеатар на ФЕИТ)


-Обраќање на Декан
– Доделување на диломи
– Обраќање на претставниците на добитниците на златна диплома
12:00 -Посета на факултетските лаборатории
13:00 (Читална на ФЕИТ) -Коктел

Ги покануваме инженерите кои диломирале од  1963 до 1969 година да го контактираат Организацискиот одбор на тел. 02 3099 191.