Полнач за електрични возила на ФЕИТ

Објавено: мај 28, 2021

На 27.05.2021 година се предаде во употреба полнач за електрични возила на ФЕИТ.

Потоа, се одржа предавање за електрични полначи.

Предавањето може да се види на следниот линк:

За проектот: GRENEER MOBILITY